Partnereink akik minket választottak


Az AEGON biztosító szekszárdi irodájának teljes informatikai rekonstrukcióját végeztük el, fizikai és vezeték nélküli hálózat kialakítását imlepentáltuk, vendég wifi hálózat létrehozása keretén belül, rack szekrényt alakítottunk ki a hálózati eszközöknek. Beüzemelésre került 4 munkaállomás és 2 notebook, az AEGON speciális szoftvereinek telepítését végeztük el, felhasználói programok testreszabásában és központi nyomtatás megvalósítását is elvégeztük. Távoli felhasználói támogatást nyújtunk az ott dolgozó kollégák részére.

DKC Ungheria Kft. orosz-olasz tulajdonban lévő DKC Europe és DKC Russia leányvállalata világszinten értékesít és gyárt ipari villanyszerelési termékeket. Tolnai telephelyű cégnek több olyan szoftver licenszet biztosítotunk amik nagyban segíti a termelésüket valamint a  tervezéshez használt munkaállomásaik hardveres fejlesztéséhez szolgáltatunk komponenseket.

Külföldi tulajdonban lévő Informatikai biztonsággal foglalkozó vállalat, időszakos tömeges informatikai eszközök hardver ellenőrzését és bevizsgálását végezzük parterünk részére. Informatikai eszközök selejtezésében és esetleges megsemmisítésében is közreműködünk. 4 év alatt közel 900 hardvert vizsgáltunk be részükre teljeskörűen.Magyar tulajdonban lévő, turisztikai cégek könyvelésével foglalkozó pénzügyi iroda. 1 szerver és 2 munkaállomás üzembeállítása, eseti karbantartása, licenszek megújítása, notebookok cseréje, könyvelő programok és felhasználói adatok központosítása és biztonsági mentés
létrehozása, vírusvédelmi szoftver bevezetése.

Dohányboltláncot üzemeltető partnerünk teljes bolti számítógép parkjának és perifériáinak cseréjét végeztük. Kasszaprogram és leltárprogram, felhasználói adatok és szoftverek adatmentése a régi munkaállomásokról, majd telepítése és üzembehelyezése, vírusvédelmi program aktiválása az új számítógépeken. Boltok hálózati kábeleinek design kivitelezését végeztük. Felhasználói támogatás nyújtunk részükre.

Szekszárdi telephellyel rendelkező, az Alliaxis-Group leányvállalataként üzemelt, műanyag feldolgozással foglalkozó vállalat. 2 fizikai szerver és 40 számítógép és azok hálózatának napi üzemeltetését végeztük részükre.Családi vállalkozás részére alakítottunk ki számítógépes hálózatot valamint központi szervert, melyen keresztül internet segítségével bárhonnan elérhető a számlázó és könyvelő program, megkönnyítve a rugalmas munkavégzést és az adatbiztonságot. Parterünk részére kamera rendszert is kialakítottunk, melynek segítségével a tulajdonosok távolról is szemmel tarthatják a gyümölcsfáikat.
A Hungaropharma Zrt. leányvállalata a Patikaplatform Kft. országos szinten jelen van a gyógyszertárakban a saját fejlesztésű gyógyszertári szoftverével. 3 fizika szerver, 12 virtuális szerver, 30 munkaállomás a cég fő telephelyén, Microsoft Azure réteg, valamint közel 70 patika, több mint 200 számítógéppel. Ezen környezet napi felügyelete, hibaelhárításban és az infrastruktúra folytonos fejlesztésében való aktív részvétel.

Számos egyéni vállalkozó partnerünk is van, köztük kiemelt Hága Zsuzsanna. Antik termékek kereskedésével foglalkozik. Folyamatosan biztosítottunk számára minden olyan eszközt ami az online kereskedelemhez szükséges. Beleértve a számítógépet, nyomtatót, Microsoft Windows operációs rendszert, Microsoft Office csomagot, vírusvédelmi szoftvert, valamint számlázó program karbantartását is. Továbbá folyamatos informatikai támogatást biztosítunk részére.

Partnerünk korábban nem rendelkezett átfogó informatikai támogatással. Teljesen új alapokra helyeztük a mindennapi számítógépes munkavégzésüket, korszerű hardvereket és szoftvereket szállítottunk le és helyeztünk üzembe. Bevezetésre került egy központi szerver a felhasználói fiókok és adatok részére, biztonsági mentéssel és távoli eléréssel az ott dolgozó kollégák részére.


A közigazgatásban is jelen vagyunk, a 2021-es év utolsó 3 hónapjában az Önkormányzati hivatal 40 számítógépének adatait mentettük le, telepítettük újra korszerű Windows 10 operációs rendszerrel és helyeztük új tartományi rendszerbe. Megvalósítottuk a teljes szerverpark és központi hálózat felújítását, bevezettünk virtualizációs technológiákat, korszerű biztonsági mentési és archiválási rendszert, valamint üzembe helyeztünk egy átfogó vírusvédelmi és tűzfal rendszert.


Családsegítő központ és a hozzá tartozó 7 különböző helyen található irodájuk teljes informatikai felújítását végeztük. Megvalósítottuk a telephelyenkénti hálózati összeköttetést ami nagyban megkönnyíti a munkatársak munkavégzését. Ezen projekt keretén belül is számos számítógépet és notebookot cseréltünk le, vagy újítottunk fel a jelenlegi kor műszaki és szoftveres elvárásai szerint. Jelen partnerünknél is bevezettünk több központosított szervert, vírusvédelmi és biztonsági mentési rendszert.