Partnereink akik minket választottak


Az AEGON biztosító szekszárdi irodájának teljes informatikai rekonstrukcióját végeztük el, fizikai és vezeték nélküli hálózat kialakítását implementáltuk, vendég wifi hálózat létrehozása keretén belül, rack szekrényt alakítottunk ki a hálózati eszközöknek. Beüzemelésre került 4 munkaállomás és 2 notebook, az AEGON speciális szoftvereinek telepítését végeztük el, felhasználói programok testreszabását és központi nyomtatás megvalósítását is elvégeztük. Távoli felhasználói támogatást nyújtunk az ott dolgozó kollégák részére.

DKC Ungheria Kft. orosz-olasz tulajdonban lévő DKC Europe és DKC Russia leányvállalata világszinten értékesít és gyárt ipari villanyszerelési termékeket. Tolnai telephelyű cégnek több olyan szoftver licenszet biztosítotunk amik nagyban segíti a termelésüket valamint a  tervezéshez használt munkaállomásaik hardveres fejlesztéséhez szolgáltatunk komponenseket.

Külföldi tulajdonban lévő Informatikai biztonsággal foglalkozó vállalat, időszakos tömeges informatikai eszközök hardver ellenőrzését és bevizsgálását végezzük. Informatikai eszközök selejtezésében és megsemmisítésében is közreműködünk. 4 év alatt közel 900 hardvert vizsgáltunk be részükre teljeskörűen.Magyar tulajdonban lévő, turisztikai cégek könyvelésével foglalkozó pénzügyi iroda. Egy szerver és 2 munkaállomást állítottunk üzembe. Az eseti karbantartása, licenszek megújítása, notebookok cseréje, könyvelő programok és felhasználói adatok központosítása és biztonsági mentések létrehozása, vírusvédelmi szoftver felügyelete a feladatunk.

Dohányboltláncot üzemeltető partnerünk teljes bolti számítógép parkjának és perifériáinak cseréjét végeztük. Kasszaprogram és leltárprogram, felhasználói adatok és szoftverek adatmentése a régi munkaállomásokról, majd azok telepítése és üzembehelyezése, vírusvédelmi program aktiválása az új számítógépeken. Boltok hálózati kábeleinek design kivitelezését végeztük. Felhasználói támogatást  és rendszeres karbantartást nyújtunk részükre.
Szekszárdi telephellyel rendelkező, az Alliaxis-Group leányvállalataként üzemelt, műanyag feldolgozással foglalkozó vállalat. 2 fizikai szerver és 40 számítógép és azok hálózatának napi üzemeltetését végeztük részükre.Családi vállalkozás részére alakítottunk ki számítógépes hálózatot valamint központi szervert, melyen keresztül internet segítségével bárhonnan elérhető a számlázó és könyvelő program, megkönnyítve a rugalmas munkavégzést és az adatbiztonságot. Parterünk részére kamera rendszert is kialakítottunk, melynek segítségével a tulajdonosok távolról is szemmel tarthatják a gyümölcsfáikat.A Hungaropharma Zrt. leányvállalata a Patikaplatform Kft. országos szinten jelen van a gyógyszertárakban a saját fejlesztésű gyógyszertári szoftverével. 3 fizika szerver, 12 virtuális szerver, 30 munkaállomás a cég fő telephelyén, Microsoft Azure réteg, valamint közel 70 patika, több mint 200 számítógéppel. A felsorolt rendszer kialakítása, és ezen környezet napi felügyelete, hibaelhárításban és az infrastruktúra folytonos fejlesztésében való aktív részvétel.

Számos egyéni vállalkozó partnerünk van, köztük kiemelt Hága Zsuzsanna, aki antik termékek kereskedésével foglalkozik. Folyamatosan biztosítunk számára minden olyan eszközt ami az online kereskedelemhez szükséges. Beleértve a számítógépet, nyomtatót, Microsoft Windows operációs rendszert, Microsoft Office csomagot, vírusvédelmi szoftvert, valamint számlázó program karbantartását is. Együttműködésünk kezdete óta folyamatos informatikai támogatást biztosítunk részére.

Partnerünk korábban nem rendelkezett átfogó informatikai támogatással. Teljesen új alapokra helyeztük a mindennapi számítógépes munkavégzésüket, korszerű hardvereket és szoftvereket szállítottunk le és helyeztünk üzembe. Bevezetésre került egy központi szerver a felhasználói fiókok és adatok részére, biztonsági mentéssel és távoli eléréssel az ott dolgozó kollégák részére.

A közigazgatásban résztvevő partnerünk számára a 2021-es év utolsó 3 hónapjában az Önkormányzati hivatal 40 számítógépének adatait mentettük le, telepítettük újra korszerű Windows 10 operációs rendszerrel és helyeztük új tartományi rendszerbe. Megvalósítottuk a teljes szerverpark és központi hálózat felújítását, bevezettünk virtualizációs technológiát, korszerű biztonsági mentési és archiválási rendszert, valamint üzembe helyeztünk egy átfogó vírusvédelmi és tűzfal rendszert.

Családsegítő központ és a hozzá tartozó 7 különböző helyen található irodájuk teljes informatikai felújítását végeztük. Megvalósítottuk a telephelyenkénti hálózati összeköttetést ami nagyban megkönnyíti a munkatársak munkavégzését.

Ezen projekt keretén belül is számos számítógépet és notebookot cseréltünk le, vagy újítottunk fel a jelenleg megfelelő műszaki és szoftveres elvárások szerint. Bevezettünk több központosított szervert, vírusvédelmi és biztonsági mentési rendszert.


Öt Intézményből álló Óvodacsoport részére korszerű, a munkájukhoz legmegfelelőbb és legegyszerűbb informatikai rendszert alakítottunk ki, minden óvodai csoport részére lefedtük az épületeket vezeték nélküli internettel, a szülők részére vendég wi-fi hálózatot alakítottunk ki. Korszerű, alacsony költséggel fenntartható színes nyomtatókat helyeztünk ki és bevezettük a vírusvédelmi rendszert is. A számítógépekre telepítettük a távoli elérés  rendszerünket, így kérdés esetén gyorsan és hatékonyan tudjuk segíteni a munkájukat. 

FLOW Hotel & Conference ****


Újonnan nyílt Hotel részére, teljesen új hálózatot és új informatikai rendszert alakítottunk ki, szem előtt tartva a speciális 0/24-es nyitva tartást. Redundáns szerverparkot és hálózati rendszert alakítottunk ki, lefedtük a teljes épület vezeték nélküli internet elérését, wi-fi portál rendszert hozunk létre a vendégek számára, a konferencia termeket időpontfoglaló rendszerrel láttuk el. Korszerű és letisztul desing-nal ellátott számítógépeket telepítettünk, részt vettünk a teljes műszaki kivitelezésben az építéstől a nyitásig. Folyamatos informatikai rendszerfelügyeletet és rendszerkarbantartást végzünk részükre.  

Partnerünk fő tevékenysége továbbképzések, tréningek, oktatások szervezése hagyományos és online formában. Központi szervert alakítottunk ki részükre, mellyel hatékonyabbá és biztonságosabbá vált munkájuk. A dokumentumok és oktatási anyagok könnyen és gyorsan elérhetőek számukra még távolról is, nincsenek az irodához kötve az online oktatásaik. A oktatók részére használt Notebookokat korszerű gyors Notebookokra cseréltük, naprakész modern irodai csomagokkal és vírusvédelmi rendszerrel láttuk el.
Az oktatához szükséges audio rendszereket is mi szállítottuk és üzemeltük be.